Sohbetlerim
Sohbet Kişileriniz Yükleniyor

Lütfen Bekleyiniz

Oyuntüccarı- Türkiye'nin En Geniş Oyun Pazarı -

VALORANT'In Filmi Geliyor!

Tencent, Riot Games iş birliği ile popüler oyun Valorant'ın sinematik uyarlamasını hayata geçiriyor.

8 ay önce
31 defa okundu.

Çinli ünlü teknoloji ve eğlence şirketi Tencent, Riot Games ile iş birliği yaparak popüler birinci şahıs taktiksel kahraman nişancı oyunu Valorant’ın sinematik uyarlamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Haber, önde gelen Valorant sızıntıcısı Kingdom Laboratories’in Twitter sayfasında yapılan bir paylaşım ile duyuruldu.

Valorant sızıntıcısı, “Valorant – The Movie (2025)” fragmanının 13 Ekim 2024 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Çeviriye göre, orijinal tweet Portekizce olsa da fragmanın İngilizce olarak yayınlanacağını gösteriyor. Sızıntıyı yapan kişi ayrıca projenin Çin’de Tencent tarafından üretildiğini doğrulayarak haberi teyit etti. Filmin tarzının Arcane’den farklı olacağını ancak Valorant’ın sinematik fragmanlarıyla uyumlu olacağını da belirtti.

 

Riot Games’in ilk animasyon televizyon dizisi Arcane’in büyük başarısı göz önüne alındığında, Riot Games’in oyun evrenini sinema uyarlamalarıyla genişletme planları oldukça olası görünüyor. Ancak Riot Games, henüz bir Valorant sinematik filmi hakkında resmî bir açıklama yapmadı.

Valorant hayranları, her yeni oyun bölümü ile birlikte tanıtılan sinematik fragmanlarla keyifli bir deneyim yaşarken, oyunun hikayesine daha derin bir bakış elde ediyorlar. Oyuncular ayrıca oyun içinde keşfederek Valorant evrenine daha fazla dair bilgi edinebiliyorlar. Ancak, tam uzunlukta bir Valorant sinematik filminin detayları henüz netlik kazanmış değil ve hayranlar arasında merakla bekleniyor.

product
Sepete Eklendi
Offcanvas top
...